Bel voor een consult of informatie 023 - 526 39 22

gratis inloopspreekuur elke maandag van 7.30 – 09.00 uur

De praktijk

fred

Fred Deijkers

Is sinds 1 mei 2001 mede praktijkhouder van Instituut Van Ham. Sinds 1980 fysiotherapeut en werd enige jaren later manueel therapeut. Hij is gespecialiseerd in nek, rug en schouderklachten. Door zijn ruime werkervaring kunt u ook consultatief bij hem terecht voor onderzoek en advies. Hij is bekwaam in Medical Taping en Dry Needling.

han

Han Jaspers

Sinds 2008 in onze praktijk werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2015 tevens als maneel therapeut. Is ervaren in het revalideren van sporters met rug-, knie- of schouderklachten. Begeleidt zijn patiënten met veel enthousiasme en besteedt in zijn behandeling veel aandacht aan intensieve trainingsvormen gericht op herstel van de belastbaarheid. Is gecertificeerd in het behandelen van COPD patienten (longrevalidatie). Hij verzorgt Flexchair trainingen en is bekwaam in Medical Taping en Dry Needling.

rianne

Rianne Kuit

Sinds 2009 bij ons werkzaam als fysiotherapeut en is gediplomeerd handtherapeut (behandeling en revalidatie van onderarm-, pols- en handklachten). Is lid van het Hand en pols Netwerk Kennemerland, wat is opgezet in 2016 (www.handenpolsnetwerk.nl).
Is voorts gespecialiseerd in het behandelen van bekkenklachten tijdens en na zwangerschap en in de overgang en coccygodynie (stuitpijn).
Is bekwaam in medical taping en opgeleid in de Medische Trainings Therapie voor met name het revalideren van patiënten met totale heupprothese.

frederieke

Frederieke Mesters

Behandelt sinds 1 juni 2007 voor Instituut Van Ham patiënten aan huis.

Marcel

Marcel Pool

is sinds 2012 bij ons werkzaam. Hij richt zich op het behandelen van sportgerelateerde klachten en schouderklachten. Als ervaren atleet op de midden- en lange afstanden kan hij zijn ervaring goed inzetten bij het behandelen van hardlopers met blessures. Hij volgt de opleiding Sportfysiotherapie. Hij heeft veel kennis en vaardigheid in het behandelen van schouderklachten en is lid van het SchouderNetwerk Kennemerland. Zijn behandeling is gebaseerd op de persoonlijke wensen en doelen van zijn patiënt.

annemarieke

Annemarieke van Tol

Is sinds 2010 bij ons werkzaam. Heeft haar specialiteit in het begeleiden van patiënten met actieve revalidatie in de oefenzaal, gericht op herstel van de belastbaarheid . Haar gedrevenheid als sportster vindt u terug in haar oefenprogramma’s. Zij verzorgt Flexchair oefenprogramma’s en is bekwaam in Medical Taping.

cees

Kees Bruin

Sinds 1977 fysiotherapeut en niet lang daarna ook manueel therapeut. Hij werkt op consultbasis; is zeer ervaren en heeft een brede kijk op bewegingsklachten. Werkt graag met sporters en is ondermeer gespecialiseerd in: inspannings fysiologie en trainingsleer. Hij is bekwaam in Dry Needling en is gecertificeerd GolfPhysioTherapeut®.

Joris Warrens

Joris Warrens

Is een ervaren bewegingsdeskundige; leraar lichamelijke opvoeding en fysiotherapeut.
Zijn ruime kennis op het gebied van bewegen en gezondheid brengt hij graag over op individuen en groepen.
Met veel enthousiasme en oog voor de patiënt begeleidt hij u tijdens uw oefenprogramma. Daarnaast verzorgt hij aan huis behandelingen. Hij is bekwaam in Sportmassage, Sporttaping en Outdoor training.

Corry

Corry Delput – van Essen

Is het administratieve aanspreekpunt van de praktijk voor zowel patiënten als medewerkers. Naast alle andere voorkomende administratieve zaken verzorgt ze de declaraties naar verzekeraars en patiënten. Ze is op de hoogte van alle verzekeringszaken en volgt ze op de voet. U kunt haar vinden in de administratieruimte. Ze werkt samen met Caro Korbee in deeltijd.

Haarlem  
maandag 07.00 – 21.00u
dinsdag 07.00 – 17.30u
woensdag 07.00 – 21.00u
donderdag 07.00 – 21.00u
vrijdag 07.00 – 17.30u
zaterdag 08.00 – 12.00u
Aerdenhout  
maandag 07.00 – 18.30u
dinsdag 07.30 – 12.30u
woensdag 07.30 – 21.00u
donderdag 13.30 – 17.30u
zaterdag 09.00 – 13.00u

Welke faciliteiten?

  • Goede bereikbaarheid met parkeerruimte voor de deur. (er is een invalide parkeerplek direct voor de deur)
  • Geen wachttijden.
  • Oefenzaal met zeer uitgebreide oefen- en revalidatie faciliteiten.
  • Optimale behandelmogelijkheden in de oefenzaal
  • Privacy door aparte behandelkamers.
  • Ruime en schone kleed- en doucheruimtes met opberglockers.
  • De vestiging Aerdenhout is rolstoel toegankelijk.

Afspraak maken

Vul het formulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld

cal
Behandeling binnen 24 uur Afspraak maken
  • logo
  • logo
  • logo