Bel voor een consult of informatie 023 - 526 39 22

gratis inloopspreekuur elke maandag van 7.30 – 09.00 uur

Tarieven

Fysiotherapie en manuele therapie wordt nog steeds door alle zorgverzekeraars vergoed.
Wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar wordt de therapie conform uw polisvoorwaarden vergoed.
Afhankelijk van het aanvullende pakket dat u gekozen heeft worden de kosten dus gedeeltelijk of volledig gedekt. U dient dit zelf na te kijken op uw polis!
Eventuele kosten die buiten de dekking van uw verzekering vallen brengen wij u in rekening.

Prestatiecode Omschrijving Tarief 2016
1000 Zitting fysiotherapie € 35,50
1200 Zitting manuele therapie € 44,00
1500 Zitting oedeemtherapie € 47,85
1600 Zitting bekkentherapie € 47,85
1700 Lange zitting voor patienten met complexe zorgvraag € 46,75

Prestatiecode Omschrijving Tarief 2016 
1864 Screening (Directe Toegangelijkheid Fysiotherapie) € 48,00
1870 Intake en onderzoek na verwijzing € 48,00
1400 Eénmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 57,75
Toeslag voor behandeling direct aan huis € 15,00

We hebben met ALLE zorgverzekeraars in Nederland voor het lopende jaar 2016 een behandelovereenkomst afgesloten. Dit houdt in dat de door ons behandelde en hiervoor verzekerde patiënten de therapiekosten volledig door deze zorgverzekeraars vergoed krijgen (natura-tarief).
Voor die patiënten die middels het restitutietarief verzekerd zijn, gelden de bovenstaande tarieven, die zij zelf dienen te vergoeden.
Indien u niet 24 uur van te voren afzegt, berekenen we een no-show tarief van 75% van het praktijktarief.

De kosten van de FysioFit programma’s zijn voor eigen rekening. U kunt bij ons verschillende abonnementen nemen, zo hebben wij een speciaal tarief voor 65+. Wanneer u voor het eerst komt is een intake verplicht, deze bestaat uit het doorspreken van de ingevulde vragenlijst, eventueel een lichamelijk onderzoek en het opstellen en uitleg van het aanvangsschema. Voor tarieven verwijzen wij naar de informatie die u aan de balie in ons Instituut kunt opvragen.
Wij zullen de declaratie rechtstreeks indienen bij uw zorgverzekeraar. Behandelingen, die wij niet kunnen declareren bij de zorgverzekeraar brengen wij bij u in rekening. Dit gebeurt b.v. wanneer u niet ( voldoende ) aanvullend verzekerd bent. Deze facturen worden eens per maand verzonden.
Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen voor onze facturen. Blijft een betaling uit, dan verkeert u in verzuim met ingang van de 15de dag na de factuurdatum. Wij zijn gerechtigd administratiekosten in rekening te brengen, wanneer betaling langer dan 14 dagen uitblijft. Tevens kunnen wij wettelijke rente in rekening brengen vanaf de 15de dag na factuurdatum. Wij zijn gerechtigd incassomaatregelen te nemen, waarbij alle kosten voor rekening van u komen.
Wanneer behandelingen korter dan 24 uur van te voren geannuleerd worden, brengen wij de gereserveerde tijd in rekening en hanteren we een no-show tarief van 75%. In het weekend kunt u inspreken op ons antwoordapparaat. Wij verzoeken u het annuleren zo veel mogelijk te beperken. De agenda’s zijn overwegend volgeboekt. Het is soms heel moeilijk een passende vervangende afspraak te maken.

Welke faciliteiten?

  • Goede bereikbaarheid met parkeerruimte voor de deur. (er is een invalide parkeerplek direct voor de deur)
  • Geen wachttijden.
  • Oefenzaal met zeer uitgebreide oefen- en revalidatie faciliteiten.
  • Optimale behandelmogelijkheden in de oefenzaal
  • Privacy door aparte behandelkamers.
  • Ruime en schone kleed- en doucheruimtes met opberglockers.
  • De vestiging Aerdenhout is rolstoel toegankelijk.

Afspraak maken

Vul het formulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld

cal
Behandeling binnen 24 uur Afspraak maken
  • logo
  • logo
  • logo